Lentoyhtiön stuertti otti hurjat loparit – voi joutua 7 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen miespuolinen lentoemäntä, eli stuertti, Steven Slater on ottanut lopputilin harvinaisen näyttävästi lähes kolmenkymmenen vuoden uran jälkeen. Jet Blue -lentoyhtiölle työskennellyt Slater päätti nimittäin uransa keskimääräistä tyylikkäämmin.

Eilen yllätysloparit ottanut Steven Slater sai tarpeekseen töykeistä asiakkaista, kun hänen viimeiseksi jäänyt lentonsa oli laskeutunut New Yorkin kansainväliselle JFK-lentokentälle. Eräs naismatkustaja nousi istuimelta ylös kaivamaan laukkuaan hyllyltä jo ennen turvavyövalon sammumista, joten Slater meni käskemään naista istumaan. Nainen kuitenkin haistatteli stuertille, joka suoritti tämän jälkeen kuulutuksen.

– Tämä on sille v**un kusipäälle, joka käski minun painua v**tuun. Nämä ovat olleet mukavat 28 vuotta. Nyt kuitenkin riitti. Se siitä, Steven Slater kuulutti koneelliselle matkustajia The New York Daily Newsin mukaan.

Tässä vaiheessa tilanne oli vasta alussa, sillä kuulutuksen jälkeen Steven Slater avasi lentokoneen oven ennen aikojaan, jolloin koneen kyljessä oleva hätäliukumäki täyttyi. Tämän jälkeen stuertti otti laukkunsa ja kaksi olutta ja poistui koneesta liukumäkeä pitkin. Pelastusviranomaiset hälytettiin lentokentälle ja poliisit puolestaan Slaterin kotiin, josta hänet myös pidätettiin. Lehden mukaan hän oli ehtinyt jo sänkyyn miesystävänsä kanssa. Naapurin mukaan stuertti hymyili pidätettäessä. Seuraavaksi vuorossa on kuitenkin rikossyyte, josta stuertti voi saada jopa seitsemän vuotta vankeutta.