Näyttelijälegenda Marlon Brandon tuhkat varastettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tunnetuimpiin näyttelijöihin aikanaan lukeutunut Marlon Brando ei saa vieläkään levätä rauhassa, sillä Hollywood-legendan jäännöksistä käydään kulissien takana parhaillaan kovaa kädenvääntöä.

Amerikkalainen TMZ kertoo, että vuonna 2008 kuolleen Brandon tuhkat ovat Donna Lopez Geon -nimisellä naisella, joka seurusteli aikanaan näyttelijälegendan pojan Christian Brandon kanssa. Nainen pitää julkaisun mukaan tuhkaa ”panttivankina”, eikä halua luovuttaa jäännöksiä supertähden perillisille. Hän väittää sirotelleensa tuhkat maahan.

Geonin väitetään varastaneen Christian Brandolta useita esineitä, joista arvokkain ja erikoisin on tuhkauurna, jossa Marlon Brandon maallisia jäännöksiä säilytetään. Pojan lisäksi myös hänen äitinsä Anna Kashfi haluaa tuhkat epätoivoisesti pois naiselta ja takaisin perillisille. Nyt asiasta on nostettu oikeusjuttu, jossa tuhkia ja muuta omaisuutta vaaditaan palautettavaksi oikeille omistajilleen.