Megan Foxin pikkuhousut paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista suursuosioon jokunen vuosi sitten noussut Megan Fox on onnistunut pysyttelemään Hollywoodin kärkikaartissa, vaikka hän saikin taannoin potkut leffasarjan kolmannesta osasta. Sen jälkeen menestysroolit ovat loistaneet poissaolollaan.

Taannoin Megan Fox poseerasi kuitenkin FHM-miestenlehden paljastavissa kuvissa, mutta mitään intiimiä ei lehtikuvissa tuolloin nähty. Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu videomateriaalia samoista kuvauksista, jossa Megan tuli myös vahingossa laskeneeksi alushousujaan liian alas. Katso kuvakaappaukset videosta tästä.

Foxin yhä jatkuvasta suursuosiosta on tuoreimpana osoituksena viikonlopun Teen Choice Awards -gaala, jossa Megan palkittiin teinien äänestämänä vuoden naistähtenä. Jatkossa häneltä odotetaan kuitenkin uusia menestysrooleja mikäli kaunotar aikoo pysyä huipulla.