Melanie Griffith on nakuillut useita kertoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Melanie Griffith ilmoitti viime vuonna joutuneensa ihosyövän säikäyttämäksi. Hänen kasvoissaan havaittiin ihosyövän esiasteita, joten tähti joutui leikkaukseen. Aikaisessa vaiheessa tehdyn leikkauksen ansiosta ihosyöpä ei ehtinyt kehittyä esiasteita pidemmälle.

Eilen syntymäpäiväänsä viettänyt näyttelijätär on ehtinyt urallaan näytellä lukuisissa elokuvissa, joissa monista hänet on aikoinaan nähty myös alastomana. Nyt synttäreiden kunniaksi amerikkalainen viihdelehti on koonnut yhteen Melanien nakuposeerauksia. Katso kuvat tästä.

Taukoa näyttelemisestä viime aikoina pitänyt 53-vuotias Griffith on naimisissa näyttelijä Antonio Banderasin kanssa. Näyttelijätär on kamppaillut elämänsä aikana paljon myös päihdeongelmiensa kanssa ja ollut useasti vieroitushoidoissa. Tähden viimeisin vierailu vieroitusklinikalle tapahtui viime elokuussa, jolloin häntä hoidettiin kipulääkkeisiin kehittyneen riippuvuuden vuoksi.