Jälleen yksi julkkispari on historiaa – ERO!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson on Hollywoodin uusin julkkissinkku, sillä Rachel ja hänen näyttelijämiehensä Hayden Christensen ovat eronneet ja purkaneet kihlauksensa.

Bilsonin tiedottaja vahvisti viime päivinä levinneet huhut People-lehdelle ja ilmoitti niiden pitävän paikkansa. 28-vuotias Rachel Bilson ja 29-vuotias Hayden Christensen olivat seurustelleet vuodesta 2008 saakka. Silloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt 7-vuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa.