Tältä Katy Perry näyttäisi viattomana teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry nousi viikonloppuna lavalle Teen Choise Awards -palkintogaalassa lukuisten muiden supertähtien tavoin. Muista tähdistä laulajan erotti kuitenkin se, että hän on yksi tapahtuman juontajista. Supertähti eläytyikin varsin onnistuneesti rooliinsa teinigaalan emäntänä.

Myöhemmin tänä vuonna naimisiin menevä ja pian Teenage Dream -albuminsa julkaiseva Katy Perry oli nimittäin pukeutunut varsinaiseksi 80-luvun teinitytön stereotypiaksi, sillä hänellä oli yllään vahvasti kasarihenkinen asukokonaisuus ja lisäksi hänellä oli vaikutusta tehostamassa myös hammasraudat. Katso kuvat tästä.

Tilaisuudessa myös uuden singlensä esittäneen Perryn lisäksi paikalla olivat lähes kaikki kynnelle kykenevät ja teinien suosiosta taistelevat tähdet. Muiden muassa Megan Fox ja Selena Gomez palkittiin tilaisuudessa. Juhlimassa olivat myös Taylor Lautner, Travis McCoy, David Beckham sekä hänen Romeo ja Cruz -poikansa, Sandra Bullock ja Betty White.