Vanessa Hudgens näyttävänä stripparina

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvista tuttu näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens näyttelee parhaillaan Los Angelesissa esitettävässä Rent-näytelmässä HIV-positiivista stripparia. Elokuvapuolella hän ei ole saanut kovinkaan merkittäviä kiinnityksiä.

Näyttämöltä nuori kaunotar on saanut kuitenkin verrattain hyvää palautetta, ja tuoreissa kuvissa hänet nähdäänkin roolihahmossaan näyttämöllä paljastavassa asussa. Kuvien perusteella neitokainen on ainakin erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa. Katso kuvat tästä.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee nykyisin kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man. Vanessalla on seuraavaksi työn alla on Sucker Punch -elokuva, josta odotetaan hänen uransa pelastajaa.