Alastomat ihmiset valtasivat vuoristoradan huvipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on kehitelty lukuisia tempauksia, joissa alastomat ihmiset kokoontuvat yhteen erilaisten suoritusten merkeissä. Suomessa ovat tuoreessa muistissa esimerkiksi Radio Rockin nakujuoksut Helsingissä.

Luonnollisesti alastomat ihmiset tekevät tempauksia myös maailmalla. Muutama päivä sitten yli sata englantilaista toteutti esimerkiksi ennätysyrityksen, jossa yhteensä 102 alastonta ihmistä ajoi vuoristoradalla Southend-on-Sea -huvipuistossa. Tempauksella kerättiin varoja rintasyöpäklinikan hyväksi Bosom Pals -järjestön kautta. Nakuajelu tuotti yhteensä noin 25.000 euroa.

Nyt valokuvat tästä joukkonakuilusta ovat levinneet viihdelehtiin ympäri maailmaa, ja tempaus on noteerattu myös Yhdysvalloissa. Muutamia kuvia vuoristoradalla ajaneista alastomista ihmisistä löytyy esimerkiksi tästä. Nyt onkin varmasti vain ajan kysymys koska suomalaiset nudistit päättävät toteuttaa samanlaisen tempauksen esimerkiksi Linnanmäellä tai Särkänniemessä.