Kuolleen povipommin koti oli kuin apteekki – 44 eri lääkettä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenen mystisimmistä julkkisten kuolemantapauksista oli povipommi Anna Nicole Smithin menehtyminen lääkkeiden yliannostukseen floridalaisessa hotellissa helmikuussa 2007. Viime päivinä tapauksesta on vuotanut julkisuuteen uusia tietoja, kun poliisiraportteja on julkistettu oikeudessa.

Tapaukseen liittyvä oikeudenkäynti on siis parhaillaan käynnissä Yhdysvalloissa. Aiemmin oikeudessa kuultiin, että kuolinpaikalta oli löytynyt outo rahakassi, jossa oli 8.000 dollaria käteistä. Eilen oikeudessa kuultujen tietojen mukaan povipommin koti oli kuin apteekki, sillä sieltä löytyi valtava määrä lääkkeitä. Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä.

Oikeudessa puidaan parhaillaan lääkäreiden ja psykiatrien povipommille määräämiä huimia lääkeannoksia, joten löydös ei ollut heille kovin mieluisa. Suurin osa lääkkeistä oli poliisin mukaan erilaisia kipulääkkeitä, opiaatteja ja unilääkkeitä. Mukana oli myös erittäin voimakkaita lääkkeitä ja antibiootteja. Kodin lisäksi lääkkeitä löytyi myös hotellihuoneesta, jossa Smith kuoli yhdeksän lääkeaineen aiheuttamaan yliannostukseen.