Fantasia Barrino yliannostuksesta teholle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen r&b-laulaja ja American Idol -voittaja Fantasia Barrino on kiidätetty sairaalaan yliannostuksen takia. Hänet otettiin sisään Carolinas Medical Center Pineville -sairaalaan maanantai-iltana.

Fantasia Barrinon tila on tällä hetkellä vakaa eikä hänellä ole hengenvaaraa. Hänen tiedottajansa on antanut lausunnon tapahtuneesta X17-verkkojulkaisulle.

– Fantasia luovii tämänkin myrskyn läpi arvokkuudella, jota hän on toteuttanut koko elämänsä ajan ja jonka avulla hän on ylittänyt jo monia esteitä ja haasteita. Fantasian usko Jumalaan, itseensä ja perheeseensä on vahvempi kuin koskaan, lausunnossa todettiin.

Vielä ei ole tietoa oliko yliannostus vahinko vai tahallinen. Monet kuitenkin epäilevät sitä itsemurhan yritykseksi. Pohjois-Carolinasssa asuva nainen haastoi Barrinon oikeuteen väitettyään että laulajalla oli ollut suhde hänen mieheensä ja että laulaja oli tehnyt lisäksi pornovideon miehen kanssa. Yliannostus tapahtui pian sen jälkeen, kun Fantasia oli lukenut läpi oikeuden asiakirjat.

26-vuotias Fantasia Barrino nousi tähdeksi suositun American Idol -ohjelman kolmannelta tuotantokaudelta, jonka hän voitti vuonna 2004. Sittemmin hän on ollut ehdolla peräti kahdeksan Grammy-palkinnon saajaksi ja laulanut The Color Purple -musikaalissa niin Broadwayllä kuin valkokankaallakin. Fantasian esikoissingle I Believe nousi aikanaan suoraan listaykköseksi ja esikoisalbumi Free Yourself myi platinaa.