Kristina ja Karissa Shannon yllättivät suutelemalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaunotarkaksosista erityisesti Karissa on nähty usein viihdelehtien sivuilla.

Nakukuvissakin nähty näyttävä ja muodokas parikymppinen Karissa ikuistettiin taannoin housuttomana kotipihallaan. Nyt molemmat siskokset ovat edustaneet julkkisjuhlissa yllättävän lämpimissä tunnelmissa. Playboy-kaunottaret yllättivät nimittäin kuvaajat suutelemalla toisiaan Midsummer Night Dream -teemabileissä Playboy Mansionissa. Katso kuvat tästä.

20-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.