Huippumallin asu petti – rinta paljastui catwalkilla! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Marcelle Bittar on ehtinyt urallaan poseerata jo useita kertoja paljastavissa kuvissa niin tahallisesti kuin tahattomastikin. Viihdelehtien sivuille saakka hän ei ole vielä noussut, mutta nyt neitokainen on noteerattu Yhdysvalloissa. Hän tuli nimittäin jälleen paljastelleeksi vahingossa.

Marcelle Bittar oli äskettäin mukana muotinäytöksessä, kun hänen asunsa paljasti vahingossa hänen toisen rintansa keskellä catwalkia. Katso kuvat tästä. Samalla verkossa esitellään myös Marcellen aikaisempia topless- ja alastonkuvia.

28-vuotias brasilailainen Marcelle Bittar aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä hänen äitinsä ilmoitettua hänet mallikilpailuun. Sittemmin Marcelle on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa menestyksekästä uraa useiden maailman huipputoimistojen listoilla. Vuonna 2001 hän voitti parhaan naismallin tittelin Abit Fashion Awards -kilpailussa.