Miss Universum -kisaajat yläosattomissa bodypaint-kuvissa – missä oli Viivi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Viivi Pumpanen on parhaillaan Las Vegasissa osallistuakseen Miss Universum -kilpailuihin. Tänäkin vuonna taso on tuttuun tapaan kova, ja tällä kertaa eri maiden missikaunottaret ovat yllättäen joutuneet poseeraamaan myös yläosattomissa virallisissa kilpailijakuvissa.

Viihdejulkaisu Access Hollywood oli kulissien takana, kun kaunottaret poseerasivat yläosattomissa bodypaint-kuvissa kameran edessä. Miss Trinidad ja Tobaco LaToya Woods kertoi nakuposeerauksensa tiimellyksessä, että hän ei pidä paljastavia kuvia lainkaan outona ja että kuvien saama kohujulkisuus on hänen mielestään vain hyvää julkisuutta. Katso video tästä.

Hieman konservatiivisemmin, selkä kameraan päin, poseerasi Miss USA Rima Fakih. Hänen mukaansa kaikilta kilpailijoilta pyydettiin suostumus rohkeisiin kuviin. Kuvissa heidän ihollaan nähdään bodypaint-maalattuja kuvioita. Kaikki missit eivät kuitenkaan yläosattomissa suostuneet poseeraaaan, sillä ainakin Miss Haiti Sarodj Bertin nähtiin bikineissä. Rintansa käsillä kuvauksissa peittänyt Miss Japani Maiko Itai pyörtyi odotettuaan kaksi tuntia kuvausvuoroaan. Access Hollywodin videolla ei nähdä lainkaan Miss Suomea Viivi Pumpasta. Todennäköisesti hänkin on kuitenkin vastaavissa kuvissa päässyt poseeraamaan.