Mustekala hyökkäsi näyttelijän lapsen kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä alunperin tunnetuksi tullut ja sittemmin pääasiassa näyttelijänä menestystä niittänyt Mark Wahlberg harkitsee haastavansa oikeuteen San Diegossa sijaitsevan Sea Life -akvaarion johtajia pojalleen sattuneen tapaturman johdosta.

Hollywood-tähti ja hänen vaimonsa Rhea Durham olivat nauttimassa akvaarion annista neljän lapsen kanssa, kun valtava mustekala iski nelivuotiaan Michael-pojan ja perheen naispuolisen oppaan kimppuun. Wahlberg kertoi tapauksesta David Lettermanin keskusteluohjelmassa viime torstaina.

Näyttelijä kertoi oppaan luvanneen heille erikoiskohtelua ja vieneen perheen tutustumaan mustekala-altaan taakse, jossa perhe sai nähdä suuren mustekalan läheltä. Kohtaamisesta tuli kuitenkin painajainen, sillä mustekala tarttui lonkerollaan poikaa kädestä ja kietoi toisen oppaan ympärille. Tapauksen nähnyt miestyöntekijä ei tehnyt Wahlbergin mukaan mitään auttaakseen, vaikka opas kirkui kauhusta. Lopulta mustekalan ote saatiin irtoamaan, mutta pojan ihoon jäi muistoksi 30 mustelmaa.