Paris Hiltonin massiiviset rinnat ilmestyivät kuin tyhjästä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton sai viime viikolla yli kuukauden kestäneen lomareissunsa viimein päätökseen, kun hän sain juhlittua tarpeekseen Ibizalla. Sitä ennen matkareitti kulki Etelä-Afrikan jalkapallon MM-kisojen kautta muiden muassa Korsikalle ja Sisiliaan. Ibizalla Paris ehti tehdä myös töitä.

Uuden albuminsa lähitulevaisuudessa julkaiseva Paris Hilton kuvasi nimittäin Ibizalla musiikkivideoita uuteen kappaleeseensa. Kyseessä on ilmeisesti Hiltonin toisen sooloalbumin ensimmäinen singlekappale, mutta biisin nimeä ei kuitenkaan vielä paljastettu. Nyt superjulkkis on ehtinyt poseeraamaan myös Marilyn Monroeksi pukeutuneena.

Taannoin Hilton ihmetytti lukuisia kertoja rintavarustuksensa koon alituisella muuttumisella, kunnes hänen salaiseksi aseekseen paljastui pienistä rinnoista massiivisen näköiset tekevä tukiliivi. Samainen nerokas varuste on ollut taas tehokäytössä, sillä kuvissa Hiltonin rinnat näyttävät jälleen huimasti todellista suuremmilta. Katso kuvat tästä. Hänen viimeviikkoista varustustaan voidaan ihailla alla edellä mainitussa musiikkivideossa.