Sienna Millerin bikinivartalo hurmasi huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka elokuvamaailman unelmapari Sienna Miller ja Jude Law olivat palanneet taas kerran yhteen ja juhlivat viikonloppuna julkkisgaalassa New Yorkissa. Nyt pariskunnasta on saatu myös näyttäviä kuvia yhteiseltä lemmenlomalta.

Sienna ja Jude ikuistettiin nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä nykytrendin mukaisesti huvijahdilla Ibizan rannikolla. Sen kannella uimahousuinen Jude Law ja bikiniasuinen Sienna Miller kuhertelivat niin antaumuksella, että he tuskin ehtivät nauttia lainkaan upeista merellisistä maisemista. Katso kuvat tästä.

Siennan ja Juden on-off -suhde alkoi Alfie-elokuvan kuvauksissa vuonna 2004, ja päättyi eroon jo seuraavana vuonna Juden päädyttyä sänkyyn lastenhoitajan kanssa. Myöhemmin Juden väitettiin tapailevan Lindsay Lohania. Viime aikoina suhteen uudelleen lämpenemisestä on huhuttu, mutta nyt asiaan saatiin viimein vahvistus.