Paris Hilton paljasrintaisena – tässä vertailukohta! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton ällistytti jälleen monet poseeraamalla Marilyn Monroena kuvissa, joiden perusteella hänen rintavarustuksensa näytti jälleen kasvaneen mystisesti useammallakin kuppikoolla.

Viime viikolla yli kuukauden kestäneen lomareissunsa päättänyt julkkistähti ikuistettiin lomallaan useita kertoja yläosattomissa. Nyt loman aikaisia uusia topless-otoksia on julkaistu verkossa vertailukohdaksi tuoreille Marilyn-kuville. Niissä Paris nähdään siis ylävartalo paljaana. Katso kuvat tästä.

Taannoin Hilton ihmetytti lukuisia kertoja rintavarustuksensa koon alituisella muuttumisella, kunnes hänen salaiseksi aseekseen paljastui pienistä rinnoista massiivisen näköiset tekevä tukiliivi. Samainen nerokas varuste on ollut taas tehokäytössä, sillä kuvissa Hiltonin rinnat näyttävät jälleen huimasti todellista suuremmilta. Katso kuvat tästä. Hänen viimeviikkoista varustustaan voidaan ihailla alla edellä mainitussa musiikkivideossa.