Sofia Vergara sivalsi: ”Madonna näyttää friikiltä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on menestynyt myös seksikkäimpien naisten listoilla. Nyt hän on sivaltanut poptähti Madonnaa kovin sanakääntein.

Vergara on kertonut ettei hänellä ole varsinaisesti mitään kauneusleikkauksia vastaan, mutta hän korostaa vetävänsä rajan johonkin. Ilmeisesti Madonna on nyt ylittänyt tämän rajan ainakin Vergaran mielestä.

– Los Angels on tullut hulluksi. Kaikki naiset näyttävät nykyisin samalta. Ja mikä juttu on näiden leukojen kanssa? Esimerkiksi Madonna. Keitä hän luulee huijaavansa. Ei se tee hänestä yhtään nuoremman näköistä. Leikkausten jälkeen näyttää vain friikiltä, Sofia Vergara sivalsi Access Hollywoodin mukaan.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan parhaiten Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta. Hänet on lisäksi nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Vuonna 2009 hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. Nykyisin hän näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana.