Katy Perry raivostui levy-yhtiölleen: ”Idiootteja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan uutta Teenage Dream -albumiaan kaikin mahdollisin keinoin markkinoiva Katy Perry on esittänyt haastattelussa yllättävän rajua kritiikkiä levy-yhtiönsä suuntaan. Poptähti on suivaantunut yhtiön osaamisesta singlejulkaisujen valinnassa ja vuodattanut tuntojaan nyt myös julkisesti.

I Kissed A Girl -singlellään aikoinaan suoraan supertähdeksi noussut Katy Perry on joutunut taistelemaan levy-yhtiönsä kanssa levyjensä singlevalinnoista. Nyt riidan kohteena on ollut uudelta albumilta löytyvä kappale Peacock, jossa on levy-yhtiön mukaan liian rivoa kieltä.

– He olivat kaikki huolissaan sanasta ”c**k” ja siitä tuli minulle todellinen de ja vu, koska he tekivät täsmälleen saman tempun I Kissed A Girlin kanssa. He kertoivat että ”Emme näe tätä singlenä, emmekä halua tätä albumille”. Minä sanoin heille että he ovat idiootteja, Katy Perry sivaltaa Glamour-lehdessä.

– Minä yritän aina tehdä lähtemättömän vaikutuksen ja teen sen eteen todella paljon töitä. Tämä levy on minulle tärkeä, koska sen on tarkoitus todistaa, että One Of The Boys -levyni ei ollut menestys vain sattumalta.

Katy Perry ja hänen kihlattunsa Russell Brand aikovat huhujen mukaan avioitua vielä tämän vuoden aikana. Perryn polttareista vastaa Rihanna ja Brandin puolestaan Jay-Z ja Kanye West.