David Guetta ei suostu esiintymään bändinä: ”DJ voi olla artisti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu dancetähti David Guetta on noussut viimeisten kolmen vuoden aikana DJ-tähdestä konemusiikin suurimpien kansainvälisten tähtien joukkoon. Hän on saanut listoille jo lukuisia hittejään itsensä ja useiden muiden artistien esittämänä.

Grammy-palkittu David Guetta tullaan näkemään jatkossakin DJ-sooloartistina levy-yhtiönsä toisenlaisista toiveista huolimatta. Levy-yhtiön johto on ehdottanut nimittäin hänelle bändiä keikkailun takia, mutta Guetta kieltäytyi kohteliaasti ehdotuksesta. Tähän mennessä muiden muassa Kelly Rowlandin, Akonin ja Madonnan kanssa työskennellyt tähti haluaa jatkossakin toimia yksin myös keikoillaan, vaikka levy-yhtiö haluaisi toisin.

– Olen tyytyväinen, että myös DJ pystyy lyömään itsensä läpi ja toivon sen avaavan ovia myös muille. Levy-yhtiöni on ehdottanut jo vuosia että minä esiintyisin bändin kanssa, mutta sellainen ei ole minun juttuni. Minä olen kieltäytynyt ehdotuksista. Nyt kun olen menestynyt DJ, en lopeta sitä jotta voisin ryhtyä poptähdeksi. Minä olen DJ ja olen sanonut jo 20 vuoden ajan, että myös DJ voi olla artisti, David Guetta kertoi Daily Star -lehdelle.