Jessica Alba nahkaisessa minihameessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffansa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä. Tällä kertaa upea näyttelijäkaunotar keikistelee Cosmopolitan-lehden sivuilla näyttävissä otoksissa muiden muassa nahkaisessa minihameessa. Katso kuvat tästä.

Kuluneena kesänä Jessica kuvattiin useita kertoja myös siviilissä esimerkiksi shoppailemassa Beverly Hillsissä. Ostoslistalla oli muiden muassa pieni ilmastointilaite. Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.