Wow, BB-Maria upeassa bikinikuvassa rannalla! Katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Ennen Big Brotheriin hakemistaan ja siten myös ennen ohjelmaan mukaan pääsemistään BB-Maria on päivittänyt aktiivisesti blogiaan. Myöhemmin päivitykset kuitenkin loppuivat kuin seinään ilmeisesti ettei hän tulisi vahingossa paljastamaan valintaansa.

Sittemmin blogissa on julkaistu vain pari mainosviestiä, kun Maria on tuunannut itseään Big Brother -kuntoon.

BB-Maria nautti toukokuun lopussa Suomeen osuneista helteistä rannalla ja tuolloin hän julkaisi myös bikinikuvan itsestään hiekkarannalla. Kuvan yhteydessä hän pahoitteli bloginsa päivitystaukoa ja kertoi julkaisevansa kuvansa kertoakseen, että on vielä elossa. Samalla hän kuitenkin vinkkasi myös, että kiirettä on ollut ja että kiirettä tulee myös pitämään.

BB-Maria bikineissä

Kuva: Marian blogi