BB-Mari paljasti lesbokokemuksensa: ”Oon kokeillut naisia”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustelu kääntyi eilen nopeasti asukkaiden seksuaalisiin suuntautumisiin, kun kävi ilmi että talossa on useampiakin naisista pitäviä naisia. Samalla myös 18-vuotias BB-Mari pääsi kertomaan kokemuksistaan naisen kanssa.

– Mä oon hetero, mutta mä voin kokea naisen tosi kauniina ja seksikkäänä. Oon kokeillut naisia, koska mun piti tietää että mikä se on. Mulla on niin paljon samasta sukupuolesta pitäviä ystäviä, että mun piti tietää että mistä ne puhuu, BB-Mari paljasti.

– Sen takia mä kokeilin naisia ja mä voin kokeilla naisia ja pitää niitä seksikkäänä, mutta en voisi mennä välttämättä loppuun asti. Sekin on niin ihmisen luonteesta kiinni, joten mä sanoisin että mä olen hetero mutta mä voin hairahtaa, jos tulee joku maailman hienoin tapaus eteen. Mä toivon että mun äiti ei kuuntele.