Nämä leikkaukset BB-Maria haluaa – katso kuva ja hurja lista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon juuri mahdollisesti jopa kolmeksi kuukaudeksi muuttanut BB-Maria kertoi ohjelman hakutilaisuudessa suunnittelevansa suurta määrää kauneusleikkauksia idolinsa Heidi Montagin tapaan.

Montag käväisi viime vuoden marraskuussa kymmenessä kauneusleikkauksessa samanaikaisesti ja oli kuolla operaatioon. Siitä huolimatta BB-Maria kuitenkin unelmoi samanlaisesta operaatiosta. Hän on paljastanut blogissaan myös listan operaatioista joihin hän haluaisi jatkossa päästä.

Kasvot
1. Huulitäytteet
2. Nenäleikkaus
3. Botox-käsittely
4. Leukaluun hionta
5. Kaularangan pidennys

Vartalo
1. Silikoni kokoa D tai DD
2. Rasvaimuja ja lipolyysejä
3. Takapuoli-implantit
4. Alimpien kylkiluiden poisto
5. Alaselän luiden kaiverrus
6. Lonkkaluiden hionta

BB Maria

Kuva: Marian blogi

Uusimmat