Nämä leikkaukset BB-Maria haluaa – katso kuva ja hurja lista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon juuri mahdollisesti jopa kolmeksi kuukaudeksi muuttanut BB-Maria kertoi ohjelman hakutilaisuudessa suunnittelevansa suurta määrää kauneusleikkauksia idolinsa Heidi Montagin tapaan.

Montag käväisi viime vuoden marraskuussa kymmenessä kauneusleikkauksessa samanaikaisesti ja oli kuolla operaatioon. Siitä huolimatta BB-Maria kuitenkin unelmoi samanlaisesta operaatiosta. Hän on paljastanut blogissaan myös listan operaatioista joihin hän haluaisi jatkossa päästä.

Kasvot

1. Huulitäytteet

2. Nenäleikkaus

3. Botox-käsittely

4. Leukaluun hionta

5. Kaularangan pidennys

Vartalo

1. Silikoni kokoa D tai DD

2. Rasvaimuja ja lipolyysejä

3. Takapuoli-implantit

4. Alimpien kylkiluiden poisto

5. Alaselän luiden kaiverrus

6. Lonkkaluiden hionta

BB Maria

Kuva: Marian blogi