Tunkeilijoita Big Brother -alueella? Aidan yli heitettiin tavaraa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat säikähtivät hetki sitten toden teolla, kun ruoanlaiton aikaan talon pihamaalle lensi yllättäen mystinen esine. BB-Mari meni heti tarkastamaan esineen, joka osoittautui herne-maissi-paprika -pussiksi.

Asukkaat epäilivät kuitenkin heti, että pussi lensi pihamaalle luvattomasti aidan yli. Tästä syystä Mari päästi nopeasti irti pussista ja pysytteli siitä erossa. Pian välikohtauksen jälkeen BB-Elisabet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja asukkaat pyysivät häntä tiedustelemaan myös mystisestä pussista.

Pian Elisabet palasi pihamaalle ja välitti Isovelin terveiset, että pussiin ei missään nimessä saa koskea. Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä oliko kyseessä talon ulkopuolelle aidan toiselle puolelle päässeiden tunkeilijoiden tekosia, vai kentien osa yöllistä tehtävää. Asukkaat kallistuivat kuitenkin ensimmäisen vaihtoehdon puolelle.