BB-Marin käsilaukku varastettiin helsinkiläisravintolassa – alaikäisenä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Mari on kertonut IRC-Gallerian blogissaan myös vanhempia kuulumisiaan, ja eräässä tällaisessa kirjoituksessa hän paljastaa joutuneensa käsilaukkuvarkauden uhriksi helsinkiläisessä ravintolassa.

– Iso kiitos sille, joka eilen Redrumissa päätti pölliä mun laukun kaikkine sisältöineen! Ei oo sit enään kenenkään numeroita eikä kyllä puhelintakaan :D Että infoilkaa johonkin suuntaan numeroitanne, meen huomenna ostaa uuden puhelimen ja teettää uudet kotiavaimet. kiitos ja kuittaus, BB-Mari kirjoitti blogissaan ja jatkoi.

– P.S. Laukkuvarkaalle arvostusta siitä että palautit mut hajuveden, vaikka veit mun rahat ja iphonen, niin ainakin voin tuoksua hyvältä. Asiat tärkeysjärjestykseen :D

Kirjoituksen asettaa mielenkiintoiseen valoon se, että juttu on päivätty 9.11.2008. BB-Mari viettää syntymäpäiväänsä 26. syyskuuta, joten tapahtumahetkellä hän on ollut vasta 17-vuotias. Parhaillaan BB-talon turvallisessa ja valvotussa ympäristössä Marin ei tarvitse pelätä omaisuutensa puolesta, mutta monia muunlaisia ikäviäkin yllätyksiä on varmasti tulevalla tuotantokaudella luvassa. Ensimmäiset asukkaat putoavat tosin kisasta jo ensi sunnuntaina, joten reissu voi jäädä hyvinkin lyhyeksi.