Paparazzi ikuisti Jessica Alban takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffansa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä. Tällä kertaa Jessica on ikuistettu hieman kyseenalaisesta kuvakulmasta, kun paparazzi pääsi yllättäen ottamaan kuvan alaperspektiivistä, joilloin Alban takapuoli paljastui osaksi hänen mekkonsa alta. Katso kuvat tästä.

Lähiaikoina valkokankaalla nähdään myös totuttua rajumpaa materiaalia Hollywood-kaunottaresta, sillä Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.