BB-Elisabet murtui itkuun: ”Haluan pois täältä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen vietettyjen bileiden loppusuoralla nähtiin yllättävä purkaus, kun BB-Elisabet murtui kesken illanvieton itkuun BB-talon olohuoneen sohvalla. Pian muut asukkaat kerääntyivät hänen ympärilleen.

Erityisesti BB-Mia otti tilanteen haltuunsa ja ryhtyi lohduttamaan Elisabetiä ja tiedustelemaan mistä oli kyse. Itkunsa lomasta punatukkainen kaunotar kertoi haluavansa jo kotiin.

– Mä oon vasta 22-vuotias. Tää on mennyt ihan päin persettä koko juttu. Ei tän näin pitänyt mennä. Mä tulin vaan testaamaan että pystynkö mä tähän. Mä en halua olla täällä enää. Tällä ei ole mulle enää mitään annettavaa. Mä oon niin erilainen ihminen ja mä olin ihan varma että täällä tulee ihan mitä vaan. Täällä ei ole kuitenkaan tullut yhtään sellaista mitä mä olin etukäteen ajatellut, Elisabet vuodatti tuntojaan.

BB-Mia teki parhaansa lohduttaakseen itkevää asuintoveriaan.

– Hei, kaikista tulee täällä esiin uusia puolia. Hei kulissit kaatuu, kulissit kaatuu! Tänkin voi kääntää positiiviseksi, kun sitä miettii niin, että noi on vaan haikeita kyyneleitä ja ilon kyyneleitä siitä että täällä on vaan niin hyvät porukat, Mia totesi.

Samalla BB-Jani purskahti yllättäen itkuun Elisabetin vieressä ja hän totesi itkevänsä aina kun näkee jonkun toisen itkevän. Samalla BB-Petri kertoi voivansa nukkua tulevan yön Elisabetin vieressä ja otti neitokaisen hellään halaukseen.