BB-Maria saamassa potkut Big Brotherista? ”Paska ohjelma!”

Big Brother · Stara.fi

Yksi tiistaina alkaneen Big Brother -ohjelman uuden tuotantokauden seuratuimmista henkilöistä julkisuudessa on ollut BB-Maria. Kerroimme jo aiemmin kuinka glamour-mallin urasta haaveileva blondi oli mahdollisesti rikkonut kilpailun sääntöjä jo ennen taloon marssimistaan.

Hymy-lehden mukaan Maria oli nimittäin ottanut lehteen yhteyttä ja pyytänyt maksamaan hänelle silikonirinnat, koska hän ”oli varma pääsystään BB-taloon”. Myös Marian blogiin ilmestyi hieman ennen kauden käynnistymistä useiden kauneusalan yritysten mainosviestejä, joten ei ole poissuljetttua että Maria olisi vihjannut heillekin BB-taloon pääsystään.

BB-Maria kertoi blogissaan laajasti muiden muassa huuliinsa ja hampaisiinsa tehdyistä operaatioista ja muisti tietenkin mainita yritysten nimet. Kaiken tämän lisäksi hän paljasti Big Brother -ohjelmaan pääsynsä mahdollisesti liian aikaisin kertomalla siitä blogisssaan  sunnuntaina, kun tuotantokausi alkoi vasta tiistaina.

– Huomenna eli maanantaina se on menoa sitten.. Matka kohti BB-taloa alkakoot!! Raksu kävi tänään aamulla hakee mut kotoa ja saatto mut eristyksiin! Ja syy miksi hain koko paska ohjelmaan on yksinkertaisesti se että jos haluan jatkaa hommia viihdealalla niin mä tarvitsen julkisuuden ja näkyvyyden, BB-Maria kirjoitti.

Big Brotherin säännöt kieltävät asukkaita kertomasta ulkopuolisille pääsystään ohjelmaan. Pahimmassa tapauksessa Maria voi saada potkut ohjelmasta sääntörikkomuksen takia. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan kyseinen viesti on päiväyksestään huolimatta kuitenkin julkaistu Marian blogissa vasta 27. elokuuta, eli Marian ollessa jo BB-talossa. Siinä tapauksessa sääntörikkomusta ei olisi tämän kirjoituksen osalta syntynyt.