Jessica Alban tiukka asu sai miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffansa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä. Eilen Jessica kuvattiin Machete-elokuvansa ensi-iltajuhlissa erittäin tiukassa ja näyttävässä asussa, joka sai takuulla kaikkien paikalla olleiden miesten jakamattoman huomion. Katso kuvat tästä.

Lähiaikoina valkokankaalla nähdään myös totuttua rajumpaa materiaalia Hollywood-kaunottaresta, sillä Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.