Rachel Bilson nautti vesileikeistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson on Hollywoodin uusimpia julkkissinkkuja, sillä Rachel ja hänen näyttelijämiehensä Hayden Christensen  erosivat pari viikkoa sitten.

28-vuotias Rachel Bilson ja 29-vuotias Hayden Christensen olivat seurustelleet vuodesta 2008 saakka. Silloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa. Nyt Rachel on näyttäytynyt jälleen julkisuudessa nauttiessaan vapaapäivistään useammissakin bikineissä. Hän viihtyi erityisen hyvin vesileikeissä. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt 7-vuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa.