Katy Perryn toppi paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perryn kesähitti California Gurls on myynyt maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta. Kyseinen kappale on tähän mennessä myyynyt kultaa Suomessa ja Englannissa, platinaa Kanadassa, tuplaplatinaa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä triplaplatinaa Yhdysvalloissa.

Katy Perryn uusi Teenage Dream -albumi julkaistaan huomenna 1. syyskuuta. Levyn julkaisun alla poptähti on tehnyt tiiviisti töitä saadakseen levylle mahdollisimman paljon näkyvyyttä, ja se onkin onnistunut hyvin. Albumin kannessa Katy poseeraa alastomana, mutta kuvaa jouduttiin hieman sensuroimaan. Nyt Perry on paljastellut hieman tahattomammin keikallaan, jossa hänen toppinsa paljasti odotettua enemmän. Katso kuva tästä.

Uutta albumia on Perryn lisäksi ollut tekemässä Max Martin, Tricky Stewart, Stargate, Dr. Luke ja Greg Wells. Albumin toinen single Teenage Dream julkaistiin pari viikkoa sitten ja alku on ollut lähes yhtä lupaava kuin ensimmäisellä singlelohkaisulla California Gurlsilla.