BB-Henna Kurhinen sala-asukkaaksi – tosielämän kämppikset talossa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saapui hetki sitten viimeinen viidestä sala-asukkaasta. Viimeinen asukas oli BB-Henna Kurhinen, joka oli aiemmin yhdeksän kuukauden ajan naimisissa BB-Antin kanssa. Pariskunta erosi taannoin ja Henna muutti samalla pois pariskunnan yhteisestä asunnosta.

Viihdelehti Stara kertoi tänään, että Henna Kurhinen ja Niko Saarinen ovat nykyisin kämppiksiä myös tosielämässä. Nyt he ovat molemmat jälleen Big Brotherissa, eli kämppissuhde jatkuu edelleen. Kumpikaan ei tästä huolimatta paljastanut tienneensä etukäteen toistensa valinnasta takaisin taloon.

– Hennan kanssa ollaan hyviä ystäviä ja Henna asuu puoliksi mun luona. Tai puoliksi asuu, puoliksi ei. Kyllä se nyt on ainakin puolitoista viikkoa asunut meillä. Sillä on osa tavaroista äidin luona ja osa meillä. Muiden muassa vuoden Glamour Girl -pokaali on mun kirjahyllyssä, Niko kertoi Chaos Tube -haastattelussa.