Suomalaiset BB-julkkikset muuttivat yhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Big Brother -ohjelman tuotantokaudelta tunnetuksi tulleet BB-Niko Saarinen ja BB-Henna Kurhinen ovat yllättäen muuttaneet yhteen. Äskettäin Kurhisen kerrottiin eronneen miehestään Antti Kurhisesta yhdeksän kuukauden avioliiton jälkeen.

Nyt Henna on muuttanut pois pariskunnan kotoa ja kantanut omaisuuttaan muiden muassa Niko Saarisen luokse. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä.

– Hennan kanssa ollaan hyviä ystäviä ja Henna asuu puoliksi mun luona. Tai puoliksi asuu, puoliksi ei. Kyllä se nyt on ainakin puolitoista viikkoa asunut meillä. Sillä on osa tavaroista äidin luona ja osa meillä. Muiden muassa vuoden Glamour Girl -pokaali on mun kirjahyllyssä, Niko kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Kaikkien BB-kilpailijoiden kanssa Niko ei kuitenkaan tule toimeen.

– Mä en halua olla missään tekemisissä BB-tyyppien kanssa. Mä näen niitä joissain pakollisissa bileissä, mutta ne ihmiset ovat jotenkin niin päästään sekaisin, Niko kertoi.

Myöhemmin tänään nykyiseen Big Brother -taloon astelee viisi vanhaa tuttua BB-kilpailijaa. Vielä ei ole tiedossa ovatko esimerkiksi Henna ja Niko mukana. Niko sai aikoinaan potkut ohjelmasta kesken kauden aggressiivisuuden takia.