Tämän takia The Stig paljasti itsensä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on kohistu viime viikkoina kovasti Top Gear -ohjelman mystisen The Stig -kuljettajan henkilöllisyydestä. Oikeus päätti tällä viikolla, että kuljettaja saa paljastaa nimensä kirjoittamassaan omaelämäkerrassa.

Lehdistön mukaan kypärän alta paljastunut Ben Collins halusi ansaita kirjallaan rahaa, koska hän ei ole päässyt nauttimaan rahallisesti ohjelman huippusuosiosta. Nyt The Sun -lehti on valottanut hieman seikkaperäisemmin tapauksen taustoja. Lehden mukaan Collinsin yritys Collins Auto Sport on tuottanut viimeisen viiden vuoden aikana noin 1,3 miljoonan euron tappiot. Lisäksi kustannuksia tuovat myös kolmilapsisen perheen elättäminen ja kalliit uudet hankinnat.

Jättitappioista huolimatta Collinsin uuden 850.000 euron arvoisen talon edessä on kaksi tuoretta 50.000 euron arvoista autoa. Lähes miljoonan euron hankintojen kohtalo on nyt vaakalaudalla, sillä Collins voi saada potkut ohjelmasta paljastustensa takia. Collins ei kuitenkaan itse ole lehden mukaan huolissaan tulevaisuudestaan. Kohukirja on tähän mennessä tuottanut 300.000 euroa, joten sillä ei vielä ostoksia kateta.