BB-Habib sala-asukkaista: ”Niiden huumori menee ihan yli”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla nähty sala-asukkaita, kun viisi aikaisemmilta tuotantokausilta tuttua asukasta muutti taloon keskiviikkona. Perjantaina viisikko liittyi muiden asukkaiden joukkoon, eikä sekoittuminen sujunut ilman yhteentörmäyksiä.

Islanminuskoinen BB-Habib riitautui nopeasti homoseksuaalin Niko Saarisen kanssa ja hän vaati että Niko ei saisi enää koskaan koskea häneen. Tänään Habib ja BB-Hannu keskustelivat tulokkaista talon pihamaalla. Habib kertoi haluavansa heidät nopeasti ulos talosta, ja molemmat uskoivat että tulokkaat poistuisivatkin vielä tänä iltana

– Onneksi ne lähtee tänään. Niiden huumori menee ihan yli. Ne tekee sen ihan tahallaan. Mun mielestän ne kuuluu tuohon tehtävään ja se on se syy minkä takia ne tuli. Niillä on korkeampi huumori kuin meillä, tiedätsä? Mua ärsyttää, mutta mä oon tottunut koska mä tiedän, että niillä on joku tehtävä täällä, Habib totesi.

– Ne sekoittavat pakkaa. En tiedä onko siinä liikaa yritystä vai vetääkö ne vaan yli, Hannu komppasi.

– Marianna totesi eilen monta kertaa, että sillä on tiistaina työt ja että onneksi se pääsee taas töihin. Se sanoi että huomenna se lähtee, eli tänään, Habib jatkoi.

– Mä haluaisin sen vanhan fiiliksen takaisin. Tuota show’ta on ihan kiva katsoa, mutta… Mua alkoi viime yönä ihan oikeesti v**uttamaan. Aina kun olin saamassa unta niin sieltä kuului naurua, BB-Paul liittyi myöhemmin keskusteluun.