BB: Islaminuskoinen Habib kielsi homo-Nikoa koskemasta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin sala-asukkaiden ja varsinaisten asukkaiden yhdistämisen jälkeen pienehkö välikohtaus, kun afganistanilainen BB-Habib ja avoimen homoseksuaali BB-Niko Saarinen ottivat sanallisesti yhteen. Islaminuskoinen Habib kammoksuu nimittäin Nikoa.

Niko Saarinen oli aiemmin koskenut Habibiin, jolle homoseksuaalin kosketus oli kuitenkin liikaa. Habib oli luullut virheellisesti Nikon yrittäneen iskeä häntä. Siksi hän kertoikin Nikolle, että tämä ei saisi enää koskaan koskea häneen edes leikillään.

– Sä et saa koskea muhun. Mulle on jäänyt susta tietynlainen kuva, Habib ilmoitti.

Niko tarjoutui kertomaan itsestään ja ”omasta lajistaan”, mutta ilmeisesti Habib ei ollut halukas kuulemaan Nikon ”lajista”. Niko kertoi lisäksi kunnioittavansa Habibia ja hänen uskontoaan sekä kuulevansa mielellään lisää niistä. Habib ei kuitenkaan ymmärtänyt miksi Niko haluaisi kuulla hänen uskonnostaan.

– Onko sulla jotain ongelmaa mun uskonnon kanssa, BB-Habib kysyi ärtyneenä.

Tämän jälkeen Habib kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja BB-Mari ihmetteli ääneen, että miksi Habib teki Big Brotherissa, jos hän ei sietänyt erilaisuutta ja erilaisia ihmisiä.