BB-Villellä intiimiongelma: ”Voiko tää johtua selibaatista?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi tänään tehtävä, jossa asukkaat passitettiin kuvitteelliselle autiolle saarelle. Vielä asukkaat eivät ole kuitenkaan joutuneet kärsimään kovinkaan suuresta puutteesta. Eivät ainakaan ruoan ja juoman saralla. BB-Ville sen sijaan pohti hetki sitten toisenlaisen puutteen seurauksia.

Siviilissä seurusteleva nuori mies oli aiemmin päivällä valitellut Satulle kipua jalkovälissään, ja nyt hän pohdiskeli oireidensa syitä ääneen. Kaikki asukkaat eivät ottaneet pohdintaa vakavasti, sillä esimerkiksi BB-Nino räjähti nauramaan Villen pohdinnan kuullessaan.

– Kerroin aiemmin, että mun oikeanpuoleiseen kivekseen sattuu. Ei satu enää. En tiedä, mutta voisiko tää johtua selibaatista vai mitä? Ville ihmetteli ääneen Satulle.

– Hähhän! No, jos sä oot siviilissä joku kani tai jotain. Sit voi alkaa pussit täyttymään, BB-Nino nauroi.

Ninon kuittailujen jälkeen Ville vaihtoi nopeasti puheenaihetta, ja pian muidenkin asukkaiden puheet siirtyivät jälleen tupakkaan ja sen saamiseen autiolle saarelle. Samaan aikaan toinen joukkueista lämmittelee jo leirinuotion ääressä, kun toiset olivat vasta sytyttämässä nuotiotaan.