BB-Mari ei voi sietää Habibia – ei halua samaan tiimiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat parhaillaan talon tehtäväalueella suorittamassa viikkotehtävää, jossa heidät on passitettu kuvitteelliselle autiolle saarelle. Tällä viikolla asukkaiden välit ovat kiristyneet entisestään, kun ohjelman alkamista seurannut kuherruskuukausi on takana.

BB-Habib ja talossa muutaman päivän ajan vieraillut Niko Saarinen ottivat yhteen pariinkin otteeseen, kun islaminuskoinen Habib ei voinut sietää homoseksuaalia Nikoa, ja koska Niko meni koskemaan Habibiin ilman lupaa. Miesten välikohtaus jätti jälkensä myös Mariin. BB-Marika ehdotti nimittäin eilen, että joukkue vaihtaisi Ninon Habibiin, jossa BB-Nino pääsisi toiseen joukkueeseen tupakoimaan. BB-Mari oli kuitenkin asiasta jyrkästi eri mieltä.

– Sitten vaihdettaisiin minutkin, Mari totesi.

Mari ilmoitti olevansa tyytyväinen siihen, että Habib on toisessa joukkueessa ja kertoi ettei hän voisi olla miehen kanssa samassa joukkueessa jatkossakaan. Hän paljasti muuttaneensa täysin käsitystään Habibista tämän ja Nikon välikohtauksen jälkeen.