Jessica Alba ja Lindsay Lohan paljastelevat elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan nähdään ongelmistaan huolimatta pian valkokankaalla tuoreessa Machete-elokuvassa, jonka mainoksista ja trailereista hänet tosin karsittiin pois tuoreimman vankilatuomionsa jälkeen. Lindsayn lisäksi elokuvassa nähdään useita muita tuttuja tähtiä.

Lohanille ilmoitettiin taannoin, ettei hän ollut tervetullut elokuvan ensi-iltaan Hollywoodiin. Sen sijaan elokuvan toinen tähti, Jessica Alba, oli paikalla ja hurmasi paparazzit asuvalinnallaan. Varsinaisessa elokuvassa molemmat nähdään kuitenkin esittelemässä myös hieman paljasta pintaa. Katso kuvat tästä.

Nyt julkisuuteen vuotaneet ensimmäiset kuvakaappaukset elokuvasta olivat kuitenkin monille hienoinen pettymys, sillä huhujen mukaan Jessica Alba ja Lindsay Lohan nähtäisiin elokuvassa myös alastomana. Tuoreimpien kuvien perusteella molemmat ovat kuitenkin onnistuneet peittämään intiimit paikkansa varsin tehokkaasti. Heidän sijaisnäyttelijänsä esittelevät kuitenkin sulojaan senkin edestä.