Katy Perry ihastutti vaaleansinisessä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perryn kesähitti California Gurls on myynyt maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta. Kyseinen kappale on tähän mennessä myyynyt kultaa Suomessa ja Englannissa, platinaa Kanadassa, tuplaplatinaa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä triplaplatinaa Yhdysvalloissa.

Katy Perryn uusi Teenage Dream -albumi julkaistiin 1. syyskuuta. Levyn julkaisun alla poptähti teki tiiviisti töitä saadakseen levylle mahdollisimman paljon näkyvyyttä, ja se onnistuikin hyvin. Nyt Perry on ikuistettu erittäin tiukassa vaaleansinisessä mekossa, joka ei jättänyt lainkaan arvailujen varaa hänen muodoistaan. Katso kuvat tästä.

Uutta albumia on Perryn lisäksi ollut tekemässä Max Martin, Tricky Stewart, Stargate, Dr. Luke ja Greg Wells. Albumin toinen single Teenage Dream julkaistiin taannoin ja alku on ollut lähes yhtä lupaava kuin ensimmäisellä singlelohkaisulla California Gurlsilla.