Tätä Katy Perry pelkää sängyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry julkaisi uuden Teenage Dream -albuminsa 1. syyskuuta. Albumin ja siltä lohkaistujen singlekappaleiden merkeissä Perry on ollut kovasti otsikoissa, mutta pääosin silti paljastelujensa merkeissä. Nyt hän on kuitenkin tehnyt paljastuksen yksityiselämästään.

Aiemmin Katy on paljastanut pelkäävänsä nukkua autossa ja keikkabussissa, koska hän joutui lapsena auto-onnetomuuteen. Nyt poptähti on paljastanut haastattelussa pelkävänsä pimeää ja nukkuvansa siitä syystä valot päällä yksin ollessaan.

– Ajattelen, että pimeässä on paljon ilkeitä asioita. Minun täytyy edelleen peittää varpaani, koska olen edelleen se lapsi, joka ajattelee että sänkyni alla on mörkö, joka tulee ja syö varpaani. Nukun aina valot päällä ellei Russell nuku kanssani, Katy Perry kertoi Radio Timesin haastattelussa.

Uutta Teenage Dream -albumia on Perryn lisäksi ollut tekemässä Max Martin, Tricky Stewart, Stargate, Dr. Luke ja Greg Wells. Albumin toinen single Teenage Dream julkaistiin taannoin ja alku on ollut lähes yhtä lupaava kuin ensimmäisellä singlelohkaisulla California Gurlsilla.