Näitä Jessica Alban kuvia ei lehdessä julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään pääasiassa perheeseensä keskittynyt tähti on leffansa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä. Nyt julkisuuteen on vuotanut Cosmopolitan-lehden kuvaussessiosta peräisin olevaa materiaalia, joka ei päätynyt koskaan lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Valkokankaalla nähdään pian totuttua rajumpaa materiaalia Hollywood-kaunottaresta, sillä Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.