BB: Neljä asukasta häätöäänestyksessä: ”Ihmiset haluaa mut pois täältä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ilmoitettiin hetki sitten ketkä ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. Nimeämisten perusteella putoamisvaarassa ovat ensi sunnuntaina Habib, Marika, Mia ja Mari.

Erityisen raskaasti nimeämisten tuloksen näytti ottavan BB-Habib, joka nousi sohvalta heti kun mahdollista ja poistui paikalta. Muut nousivat pian hänen jälkeensä.

– Tää kuuluu peliin, ei siinä mitään, Habib totesi hetken kuluttua apeana ja sai Satulta lämpimän halauksen.

– Mä en ole yhtään yllättynyt. En yhtään. Mä olin ihan varma tästä. Mä tiesin. Mä tiedän että ihmiset haluaa mut pois täältä. Mä olin ihan varma tästä, mutta en mä ole mihinkään menossa. En mä ole lähdössä, BB-Mia puolestaan intoili.

BB-Paul puolestaan otti kierroksia siitä, että asukkaat joutuivat istumaan lähes puoli tuntia sohvalla ennen tulosten julkistamista. Hän ei ilmeisesti tiennyt, että aikataulu liittyy suoraan televisiolähetykseen, sillä Paulin mukaan häätöäänestyksessä olevien nimien julkistaminen venyi joka kerta kun asukkaat pelleilivät sohvalla.