BB-Ville: ”Kuka on Matti Kyllönen?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan leppoisaa iltapäivää. Osa asukkaista on istahtanut olohuoneeseen jutustelemaan. Puheeksi tulivat pian suomalaiset urheilutähdet, ja heistä muiden muassa hiihtäjä Harri Kirvesniemi. Samalla selvisi, että Ville ei tiennyt keitä Harri ja Marja-Liisa Kirvesniemi ovat.

BB-Niko Nousiainen ryhtyi kiusoittelemaan Villeä siitä, että nuori mies ei tunnistanut juuri lainkaan suomalaisia urheilutähtiä. Hakusessa olivat myös televisiotähdet, kuten formulaselostaja Matti Kyllönen.

– Se on varmaan joku laulaja, BB-Ville arveli Kyllösestä.

– Ei kun se on selostaja, Niko Nousiainen vastasi.

– Mikä laji? Suomeksi vai englanniksi? Ville tiedusteli.

BB-Satu sai puolestaan varsinaiset sävärit kuultuaan suosikkinsa Tommi Evilän nimen.

– Voi ristus, siinä on munaa! Tommi Evilä tänne heti. Herranjumala, se tänne! Sillä on oikea asenne ja ego kunnossa. Saatana, voi v**tu se on hot! Pitää olla oikeesti munaa, sellaista asennetta. Siiinä on oikea jeebou! Satu innostui.