BB-Mari tyrmistyi: ”Vessakäynnitkin julkisuuteen?!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuvattavasta ja julkisuuteen päätyvästä kuvamateriaalista on ollut asukkaiden keskuudessa hieman epäselvyyksiä. Tähän mennessä kylpyhuoneesta onkin päätynyt julkisuuteen jo muiden muassa naisten suihkukuvia. Tämä tuli kuitenkin yllätyksenä BB-Marille.

– Mut eihän niitä saa näyttää?! Eli kaikki ne kun minä ja Elisa ollaan käyty kahdestaan vessassa on nyt jossain YouTubessa? Mun highlightit koostuu vain noista meidän vessareissuista, Mari totesi tyrmistyneenä.

– Aivan. Jos siellä on monta ja te keskustelette. Oikeesti, oikeesti, BB-Ville totesi.

– Jos sä olisit ollut yksin, niin sitä ei olisi näytetty. Jos te kuitenkin keskustelette ja teillä on kiintoisia juttuja niin sitten, BB-Niko komppasi Villeä.

– Ei! Ei! Mulle oli luvattu, että niitä ei näytetä. Sä oikein toivot että mä lähden. Perkele, Mari valitti Nikolle.

– Toi on tosi paha. Tiedätsä kuinka paljon jengi vetää siitä huumoria. Koko Suomi on nähnyt sen kun mä käyn kakalla, Mari jatkoi asian päivittelyä.

Parhaillaan asukkaat valmistautuvat illan suoraan häätölähetykseen. BB-Petri valmistelee Kseniaa hieromalla tämän hartioita ja BB-Satu on puolestaan saanut muodonmuutoksen röökimummosta rokkimummoksi pienellä stailauksella. BB-Paul ottaa puolestaan unta sohvalla, ja asukkaat ovat laittaneet hänen kasvojensa päälle vessapaperirullan.