Kohupaljastus: Michael Jacksonista tehtiin räppäriä – antoi tuottajatähdelle potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu vuosi sitten epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson on jälleen otsikoissa, kun hänen uransa käänteistä on saatu lisätietoja julkisuuteen. Tuoreimpien tietojen mukaan hän oli antanut musiikillisten erimielisyyksien takia potkut Quincy Jonesille, joka teki Jacksonista supertähden.

Quincy Jones toimi tuottajana Michael Jacksonin menestyksekkäimmillä albumeilla Thriller, Bad ja Off The Wall. Klassikkolevyjen jälkeen Jones halusi uudistaa suojattiaan musiikillisesti nykytrendien suuntaan.

Supertähden kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Quincy Jones oli halukas muokkaamaan Michael Jacksonista hiphop-tähden. Jackson ei ollut kuitenkaan samaa mieltä asiasta, mikä johti lopulta menestyksekkään parivaljakon välirikkoon. Jones kertoi asiasta The Guardian -lehden haastattelussa.

– Michael antoi minulle potkut… Hän sanoi, että minä en ymmärrä musiikkibisnestä enkä tiedä että hiphop on jo kuollut. Se oli kuitenkin ok, sillä tuolloin hiphopin menestys ei ollut aivan niin ilmiselvää kuin nyt, Quincy Jones kertoi lehdelle.

Jackson otti Jonesiin yhteyttää uudelleen hieman ennen kuolemaansa.

– Olin Lontoossa kun hän myi loppuun kymmenen konserttiaan ja pian 40 konserttia lisää. Hän soitti minulle ja halusi tulla käymään luonani lastensa kanssa. Hän oli Mohamed Al Fayedin luona. Sanoin hänelle, että tapaan hänet myöhemmin Los Angelesissa. Se oli viimeinen kerta kun puhuin hänen kanssaan.