Katy Perry haaveilee seksistä Cheryl Colen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa uuden Teenage Dream -albuminsa ja sen markkinoinnin merkeissä. Räväkkä poptähti on marssimassa vielä tämän vuoden aikana alttarille kihlattunsa Russell Brandin kanssa. Silti hän on jälleen vihjannut pitävänsä myös naisista.

Perryn erityisen mielenkiinnon kohteena on ollut jo pidemmän aikaa maailman seksikkäimmäksi rankattu popkaunotar Cheryl Cole, jota hän on jälleen kehunut vuolaasti.

– Jumaloin Cheryliä. Hän on aivan upea! Olen erittäin onnellinen oman englantilaisen orini kanssa, mutta jos en olisi hänen kanssaan, yrittäisin päästä treffeille Cherylin kanssa. Kenenkään ei pitäisi olla niin kaunis kuin hän on. Tiedän, että Simon Cowellin valta kiehtoo monia, mutta jos olisin sinkku, menisin sänkyyn mieluummin Cherylin kuin Simonin kanssa, Katy Perry hehkutti.