BB-Habib valotti kantaansa homoihin ja ympärileikkauksiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin toissa viikolla pieni välikohtaus, kun islaminuskoinen BB-Habib ja homoseksuaali BB-Niko Saarinen ottivat yhteen. Riita sai alkunsa kun Niko oli mennyt koskemaan Habibiin ilman lupaa.

Tänään afganistanilaissyntyinen nuori mies selvitti näkökantojaan seksuaalisuudesta muille asukkaille. Niin ikään homoseksuaalin Ninon kanssa Habib on tullut talossa hyvin toimeen, ja nyt hän totesikin voivansa olla ystävä homojen kanssa.

– Mä voin olla kaveri homojen kaa. Mä oon sitä mieltä, että nekin on ihmisiä kuin minä, Habib kertoi.

Samalla Habib kertoi, että hänen kotimaassaan ajateltiin, että Jumala oli luonut miehet naisille ja naiset miehille. Hän totesi olevansa asiasta periaatteessa samaa mieltä, mutta hänen mielestään kaikki saivat kuitenkin päättää omasta seksuaalisuudestaan itse. Toisena puheenaiheena olivat ympärileikkaukset.

– En mä kyllä hyväksy. En tiedä mitä järkeä sinä on. Miesten ympärileikkaus liitty joissain maissa uskontoon. Enemmän se on niinku uskonnollinen juttu, Habib kertoi.