BB: Takaisku laivanupotuksessa – Isoveli diskasi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty tänään sateista ja koleaa iltaa merellisissä tunnelmissa, kun asukkaat ovat pelanneet ulkona talon tehtäväalueella perinteistä Laivanupotus-peliä. Hetki sitten talossa koettiin kuitenkin takaisku.

Isoveli ilmoitti nimittäin yhden peleistä hylätyksi sääntörikkomuksen takia. Asukkaille ei ollut kuitenkaan selvää mitä sääntöä oli rikottu ja miten. Rangaistukseksi Isoveli määräsi asukkaat lukemaan uudelleen kilpailun säännöt. Samalla Petrin ja Villen suoritukset hylättiin.

– Peli alkoi ennen kuin laivat oli asennettu. Ennen kuin kaikki laivat oli pelissä, BB-Hannu arveli sääntörikkomuksen syytä.

– Kaikilla on nyt mahdollisuus vielä voittaa. Jatkossa joku tarkastaja käy katsomassa kun laivat laitetaan, BB-Satu arveli ja veikkasi asukkaiden joutuvan pelaamaan vielä pitkään.

Aiemmin BB-Paul oli kuullut muiden aiheuttaman hälinän takia ”pommin” kohteen väärin ja siksi tehnyt virheen omassa pelissään. Juuri kun asukkaat olivat jatkamassa pelejään, Isoveli käski asukkaiden palata taloon.